pakuripalvelu.jpg

Koivikko tuottamaan

avaimet käteen palvelulla

Jätä yhteystietosi ja tilaa ilmainen arvio pakurin viljelyn aloittamisesta metsissäsi

Agrometsältä saat helpon ja kustannustehokkaan avaimet käteen-palvelun koko pakurisijoitukselle aina istutuksesta sadonkorjuuseen saakka.

Tilaamalla ammattimaisella palvelun turvaat viljelmäsi ja sijoituksesi onnistumisen. Koulutettu tiimimme istuttaa kaikki alle 100 ha alat muutamissa päivissä. Minimiala palvelullemme on 1ha.


Miten viljely toimii?

Alussa arvioimme metsänne soveltuvuuden pakurin viljelylle ja lähetämme teille tarjouksen viljelyn aloittamisesta. Sitten teemme viljelystä kumppanuus-sopimuksen, jossa Agrometsä myös sitoutuu ostamaan syntyvän pakurisadon markkinahintaan. Tämän jälkeen istutamme metsiinne rekisteröityä Pohjola-pakuria, josta saat myös alkuperätodistuksen. Tarkkailemme sadon kehitystystä ja teemme tarvittaessa hoitotoimenpiteitä. Kun pakuri on korjuuvalmista, käymme korjaamassa sadon ja käsittelemme sekä kuivaamme sen.

Metsänomistajan tilipäivä koittaa kun pakuri on kuivattu ja punnittu ja Agrometsä tilittää sadosta painon mukaisen markkinahinnan.

Vielä tämän jälkeenkin olemme käytössänne, sillä sadonkorjuun jälkeen pakuri jatkaa kasvuaan metsissänne ja tuottaa toivottavasti vielä useamman sadon!

Lyhyesti, Agrometsän pakuripalvelulla saat koivikkosi tuottamaan hyvin ja vaivattomasti.

Jätä tähän yhteystietosi sekä arviosi koivikkojesi koosta sekä määräaloilla olevasta runkoluvusta.

esim 2-3ha
Esim. 1000 runkoa / ha (ensiharvennettu)