10+1 hyvää syytä

valita agrometsä

 
 

 • Agrometsä on Pohjoismaiden suurin ymppien tuottaja.

  Tämä takaa asiakkaillemme kustannustehokkaimman hinnan sekä parhaan, tarkaan valvotun laadun.

 • Agrometsältä saat koko arvoketjun ja Täyden palvelun edut

  Olemme ainoa toimija, joka on kehittänyt arvosienten arvoketjun aina laboratoriosta metsään ja metsästä jatkojasteina maailman markkinoille asti.

 • Agrometsä on yksi pohjoismaiden suurimpia Arvosienten ostajia ja Myyjiä

  Ostamme pakuria ja muita arvosieniä hyvään markkinahintaan yli 100kg erissä. Kumppanuuskasvattajamme saavat pakuristaan meiltä parhaan hinnan. Chaga Finland - tuotteitamme voit ostaa verkkokaupasta sekä 25 kivijalkamyymälästä Suomessa ja maailmalla.

 • Vitaalein pakuri-kanta

  Meillä käytössä oleva “Ulla”-pakurikanta päihittää vertailussa kaikki tähän asti löydetyt pakurikannat - se on nopein ja agressiivisin näkemämme pakurikanta, joka soveltuu kasvatettavaksi kaikkialla Suomessa.

 • alkuperätodistus

  On tärkeää, että saat ostamastasi pakuriympeistä alkuperätodistuksen, joka osoittaa käytetyn sienikannan tiedot, DNA-sekvensoinnin tulokset, ympin valmistajan tiedot, alkuperämaan sekä mahdollisen itävyys-takuun. Alkuperätodistus varmistaa sen, että saat pakurisatosi myytyä - kaikki isot ostavat kysyvät alkuperäistodistusta, sillä elintarvike-viranomainen sekä mahdollisesti tulliviranomaiset edellyttävät raaka-aineen alkuperän todentamista. Alkuperätodistus myös auttaa ehkäisemään varkauksia.

 • ammattimaiset ympit

  Käytämme ymppi-tuotannossamme mykologian alan standardina olevaa spiraali ura aihiota. Spiraali ura varmistaa sen, ettei kallisarvoinen sienikanta vaurioidu ymppäystyössä. Ympit ovat myös 100% saman kokoisia ja laatuisia sekä kustannustehokkaita asentaa.

 • jalostettu metodi

 • Avaimet käteen arvosienipalvelu - Itävyys- ja ostotakuu

  Meiltä saat ammattimaisen avaimet käteen palvelun, joka on varmasti helpoin ja turvallisin tapa saada lisätuottoja metsästäsi: annamme palvelumme sekä ymppien laatutakuun että sadon ostotakuun. Laatutakuu tarkoittaa että takaamme vähintään 75% ympeistämme itävän - ja hyvitämme itämättömien ymppien hinnan. Sadonostotakuu takaa sen että pakurisadollasi on varma ostaja ja saat siitä verrattain hyvän hinnan.

 • tuoretoimitus

Nopea tuoretoimitus suoraan laboratoriosta. Me tuotamme kaikki ymppimme eräkohtaisesti jatkuvalla syötöllä emmekä välivarastoi tuotteita. Siksi saat meiltä aina tuoreen ja vitaliteeliltaan parhaan mahdollisen tuotteen.

 • Ammattimainen metsäneuvonta ja asiakaspalvelu

 • laaja skaala

  Halusitpa sitten 100 tai 1.000.000 ymppiä tuotamme ja toimitamme ne sinulle tai yrityksellesi. Meiltä saat pakuriymppien lisäksi myös monien muiden arvosienten ymppejä.

arvoketju.jpg